banner

dR-Premier buka segmen pasaran baru

Selewat-lewatnya pada Mac 2011 dR-Premier, produk rawatan penapisan air formulasi DDR dengan teknologi rakan kongsi dari Korea akan menemui pengguna.

DDR menjangkakan mampu menjual 1,000 unit sebulan pada bulan pertama dengan peningkatan kepada 10,000 unit sebulan menjelang suku ketiga 2011.


Keyakinan ini berdasarkan kepada dR-Premier yang merupakan teknologi terbaik di dunia yang DDR bangunkan bersama rakan kongsi dari Korea.

Teknologi canggih Korea ini adalah yang pertama dibangunkan oleh anak watan dan yang pertama dipasarkan di Malaysia.

Sistem rawatan air yang terdiri daripada penapis sedimen, penapis prekarbon, uf membran dan pos karbon mampu menghasilkan air terbaik dunia, air zam-zam kerana dR-Premier mampu menghapuskan bakteria mineral dan bahan logam arsenik berlebihan.

dR-Premier juga mampu meneutralkan radikan iron bebas serta mampu meningkatkan kadar kandungan oksigen sehingga 30 peratus berbanding air biasa.

Kebersihan air yang dihasilkan oleh dR-Premier amat tinggi kerana ia ditapis oleh uf membran secara paksa melalui arus air molekul membran yang kecil bersaiz 0.001 mikrometer.

Ini menjadikan ia mampu menghilangkan bau air dan menghasilkan PH air pada tahap PH air badan.

dR-Premier yang menggunakan teknologi yang canggih dan terkini ini ditawarkan pada harga RM3,250 seunit adalah yang paling murah dalam pasaran berbanding jenama lain yang menggunakan teknologi jauh lebih rendah daripada dR-Premier.

Pada Mac ini juga dR Slimming Suit berteknologi Jepun akan turut menemui pengguna yang dilengkapi teknologi seramik, infra red dan batu jed mampu melangsingkan dan merampingkan badan, mengecilkan peha, menaikkan punggung dan membesarkan payu dara menerusi peningkatan kadar metabolisme, menyahkan toksid dengan melancarkan pengaliran darah dan linfa ke tahap dua kali ganda dari keadaan biasa.

Dengan harga RM2,450 DDR jangkakan dR Slimming Suit menjadi pilihan utama wanita yang ingin kekal langsing dan memiliki tubuh badan menarik serta menawan.

dR Slimming Suit yang menggunakan teknologi paling maju masa kini selain ledakan fenomena jus pelangsingan badan, Jus Mate 5 (JM5) dan produk rawatan kulit, dR-II terus menjadi pilihan utama pengguna kerana keberkesanan, keselamatan dan keunggulan produk kesihatan formulasi dR. Rozmey yang berada di pasaran sejak 2007.

DDR jangkakan produk Herba Prima Marketing Sdn. Bhd. (HPM) seperti dR. Silky (kecantikan dalaman dan luaran wanita), dR 8 (masalah penglihatan), dR-Hepar (rawatan hati), dRQ-10 (jantung dan strok), dR Betes (diabetes), dR101 (kecergasan minda), Espresso-XY (kesihatan dalaman lelaki), Doc-K (sendi) dan Gain 5 (menambah berat badan) juga akan meledak bagai tsunami pada tahun 2011 ini.

Ia adalah hasil daripada keunggulan, kualiti, keberkesanan dan keselamatan produk yang diformulasikan DDR yang menjadi penawar kepada rakyat Malaysia.

habis

Comments

comments

0 commentsback to post

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories