banner

TAHNIAH HARIAN METRO DAN KOSMO

PEMBABITAN dua akhbar harian utama, Harian Metro dan Kosmo dalam penganjuran bola sepak Futsal adalah satu usaha positif ke arah pembangunan bola sepak negara terutama dalam melahirkan pemain berbakat untuk mewakili negara.

usaha itu dilihat mampu menarik minat rakyat di negara ini untuk terus aktif bersukan khususnya dalam pertandingan yang dianjurkan.

Karnival Futsal Metro yang diadakan setiap tahun terus mendapat sambutan yang hebat daripada pasukan yang bertanding manakala Kosmo melalui Rentap Futsal Kosmo tampil dengan pelbagai katerogi baru sehingga mendapat sambutan luar biasa dari pasukan dari seluruh negara.

Ini jelas dilihat apabila kedua-dua akhbar melalui laman sukan memperuntukkan ruang yang banyak untuk menyiarkan mengenai berita mengenai pertandingan futsal yang dianjurkan termasuk pasukan yang terbabit.

Keadaa ini jelas memberi impak yang positif kepada pembangunan sukan futsal di negara ini khusus dalam menarik golongan remaja untuk bersukan.

TintaDDR ingin mengucap tahniah kepada pengurusan akhbar Harian Metro dan Kosmo yang tampil menganjurkan sukan 1 Malaysia itu.

1 commentback to post

#1drrozmey29/05/2011, 6:26 am

persaingan yg sihat…ddr akan siapkan team futsal untuk sertai pertandingan pada masa akan datang

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage

waris pelajar1

BERJAYA DENGAN 7 SUNNAH RASUL(0)

Lebih 500 waris pelajar Sekolah Kebangsaan Tunku Bendahara, Kodiang terpegun  dengan ucapan yang sampaikan oleh Datuk Dr Che Rozmey Che Din pada majlis mesyuarat Agung Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) pada 19 Mac lalu. Malah ada antara waris yang hadir menitis air mata apabila mendengar kesungguhan Dato Dr Rozmey membaca doa ketika akhir ucapannya.

DDR berucap di majlis Mesyuarat PIBG SMK Darulaman Height 1, Jitra

BERFIKIR DI LUAR KOTAK(0)

Presiden dR Rozmey Group (dRG), Datuk Dr Che Rozmey Che Din mengajak pelajar, ibu bapa dan guru-guru untuk berfikir di diluar kotak pemikiran dalam usaha untuk meraih kejayaan luar biasa. Beliau berkata jika kita ingin meraihkan kejayan luar biasa terutama kejayaan pelajar, kita mesti kembali kepada agama Islam secara total dengan mengamalkan perintah Allah. “Jika

DDR merasmikan Mesyuarat Agung PIBG Sekolah Kebangasaan Oran, Mata Ayer, Perlis.

IBU BAPA HARUS BERANI BUAT PERUBAHAN(0)

“Ibu bapa harus berani untuk buat perubahan kepada anak-anaK.  Jika ingin kejayaan yang luar biasa, kita harus mencari Allah dan menjadikan AL Quran dan hadis sebagai panduan dalam kehidupan kita ,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din dalam majlis perasmian Mesyuarat Persatuan Ibu bapa Guru (PIBG) sekolah Kebangsaan Oran,  Mata Ayer, Perlis. Beliau berkata

dato-mapim

DDR KONGSI IDEA DI MAJLIS PEDULI UMMAH(0)

Sebagai Duta Peduli Ummah kepada   Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia ( MAPIM ), Pengerusi Yayasan Dr Rozmey, Datuk Dr Che Rozmey Che Din dijemput untuk berkongsi pengalamaan  dalam  Majlis Malam Peduli Mapim di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta  pada kelmarin. Dalam ucapannya, Datuk Dr Che Rozmey mengajak semua masyarakat khusus individu korporat untuk membantu masyarakat

Adik Mohamad Shazuan Aziq Mustaffar

SUMBANG KAKI PALSU KEPADA ANAK YATIM(0)

Sebaik mendapat berita bahawa seorang anak yatim dari Kuantan, Pahang amat memerlukan kaki palsu  baharu, Pengerusi  Yayasan Dr Rozmey,  Datuk Dr Che Rozmey Che Din terus  memberi respon dan komited untuk membantu membeli kaki palsu untuk diserahkan kepada anak yatim terbabit. Mohamad Shazuan Aziq Mustaffar,9, mengalami kecacatan kaki kiri sejak lahir dan sejak tiga tahun

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories