banner

TAHNIAH HARIAN METRO DAN KOSMO

PEMBABITAN dua akhbar harian utama, Harian Metro dan Kosmo dalam penganjuran bola sepak Futsal adalah satu usaha positif ke arah pembangunan bola sepak negara terutama dalam melahirkan pemain berbakat untuk mewakili negara.

usaha itu dilihat mampu menarik minat rakyat di negara ini untuk terus aktif bersukan khususnya dalam pertandingan yang dianjurkan.

Karnival Futsal Metro yang diadakan setiap tahun terus mendapat sambutan yang hebat daripada pasukan yang bertanding manakala Kosmo melalui Rentap Futsal Kosmo tampil dengan pelbagai katerogi baru sehingga mendapat sambutan luar biasa dari pasukan dari seluruh negara.

Ini jelas dilihat apabila kedua-dua akhbar melalui laman sukan memperuntukkan ruang yang banyak untuk menyiarkan mengenai berita mengenai pertandingan futsal yang dianjurkan termasuk pasukan yang terbabit.

Keadaa ini jelas memberi impak yang positif kepada pembangunan sukan futsal di negara ini khusus dalam menarik golongan remaja untuk bersukan.

TintaDDR ingin mengucap tahniah kepada pengurusan akhbar Harian Metro dan Kosmo yang tampil menganjurkan sukan 1 Malaysia itu.

Comments

comments

1 commentback to post

#1drrozmey29/05/2011, 6:26 am

persaingan yg sihat…ddr akan siapkan team futsal untuk sertai pertandingan pada masa akan datang

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


BERJAYA DENGAN 7 SUNNAH RASUL(0)

Lebih 500 waris pelajar Sekolah Kebangsaan Tunku Bendahara, Kodiang terpegun  dengan ucapan yang sampaikan oleh Datuk Dr Che Rozmey Che Din pada majlis mesyuarat Agung Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) pada 19 Mac lalu. Malah ada antara waris yang hadir menitis air mata apabila mendengar kesungguhan Dato Dr Rozmey membaca doa ketika akhir ucapannya.


BERFIKIR DI LUAR KOTAK(0)

Presiden dR Rozmey Group (dRG), Datuk Dr Che Rozmey Che Din mengajak pelajar, ibu bapa dan guru-guru untuk berfikir di diluar kotak pemikiran dalam usaha untuk meraih kejayaan luar biasa. Beliau berkata jika kita ingin meraihkan kejayan luar biasa terutama kejayaan pelajar, kita mesti kembali kepada agama Islam secara total dengan mengamalkan perintah Allah. “Jika

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories