banner

dRBook VS Facebook

dR Rozmey Group (dRG) mewujudkan laman sosial baru dikenali sebagai dRBook.biz yang memberi peluang kepada pengguna untuk berinteraksi selain memberi tumpuan kepada maklumat perniagaan.

Presidennya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata idea membina laman berkenaan wujud selepas meleihat sambutan dariapada pengguna di Malaysia yang berkaitan laman sosial.

Beliau berkata pembangunan dan perkembangan pesat medium pemasaran secara talian (online) dan pengggunaan laman sosial terbabit untuk bisnes mendorongnya untuk memiliki laman sosial sendiri.

“Pengguna kini memilih laman sosial seperti facebook, Tagged, Myspace dan sebagainya sebagai medium utama untuk berenteraksi selain untuk tujuan pemasaran produk dan bisnes.

“Laman sosial milik label dR Rozmey ini adalah satu altenatif kepada pengguna di negara ini untuk berinteraksi selain sebagai medium untuk pemasaran secara terus. Kita yakin dRBook akan menjadi platform terbaik kepada pengguna,”katanya ketika ditemui di ibu pejabatnya di Jitra, semalam.

Datuk Dr Che Rozmey berkata, sejak dilancarkan, sambutan yang diterima adalah luar biasa dan keadaan itu sudah dijangkakan memandang label dR Rozmey sudah dikenali oleh pengguna.

Katanya, laman sosial itu adalah satu dimensi baru kepada perniagaannya yang sebelum itu memberi tumpuan kepada bisnes produk kesihatan.

“Oleh itu, melalui dRBook.biz, kita akan memberikan kebebasan kepada pengguna berbincang dan berinteraksi tetapi dengan pengawasan moderator.Pengguna perlu bijak manfaatkan kewujudan laman sosial ini tanpa perlu melontarkan pandangan yang boleh menjejaskan sensiviti pengguna lain,” katanya.

Comments

comments

1 commentback to post

#1amir25/10/2011, 3:23 am

perrrrhhhhh..terbaik la ddr…anak melayu pertama yg mereka laman sosial…akan sy trudkan sokong ddr..terbaik lah…

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories