banner

PENGGUNA SERBU IBU PEJABAT dRG

Keyakinan terhadap label dR Rozmey dan kejayaan produk membantu menyelesaikan pelbagai permasalahan pengguna menyebabkan produk formulasi Datuk Dr Che Rozmey Che Din terus menjadi pilihan pengguna 1 Malaysia.

Ini terbukti apabila kaunter jualan di ibu pejabat dR ROzmey Group (dRG) tidak putus-putus menerima kunjungan pengguna yang ingin mendapatkan produk terbaik bagi membantu permasalahan kesihatan.

Kesempatan cuti persekolahan digunakan sepenuhnya oleh pengguna yang untuk datang terus ke ibu pejabat dRG untuk mendapatkan produk dRG yang asli.

Mengulas mengenai fenomena yang berlaku itu, Presiden dRG, Datuk Dr Che Rozmey berkata keyakinan pengguna adalah disebabkan oleh kejayaan produk dRG menghasil testimoni pengguna yang terbaik.

Beliau berkata pendedahan dalam akhbar Harian Metro mengenai kejayaan testimoni setiap hari turut memberi impak besar kepada keyakinan pengguna terhadap produk dRG.

“Syukur kepada Allah kerana dengan izin dan rahmatNya, produk ini mampu memberi ganjaran kesihatan terbaik kepada pengguna. Tiada yang lebih menggembirakan apabila mendengar berita kejayaan pengguna yang sembuh selepas menggunakan produk dRG.

“Terima kasih kepada semua yang terus memberi sokongan kepada bisnes dRG,” katanya ketika ditemui semalam.

Comments

comments

2 commentsback to post

#1lalalaala20/01/2012, 11:43 am

tahniah ddr…!! semoga 2012 akan mencipta fenomena label ddr yang lebih luar biasa.

#2lalalaala21/01/2012, 3:36 pm

tsunami dRG….terbaik!!

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


TIGA IMAM SYRIA SERIKAN MAJIS IFTAR(0)

Kehadiran tiga orang iman dari negara bergolak Syria   telah menyerikan majlis iftar yang dianjurkan oleh Yayasan Dr Rozmey pada 20 Julai lalu. Syeikh Abu Muaz, Syeikh Khalid Abu Walid dan Syeikh Misri Adnan adalah antara 10 imam dari Syira yang telah dibawa oleh Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (Mapim) ke Malaysia  untuk menjadi imam solat


BERJAYA DENGAN 7 SUNNAH RASUL(0)

Lebih 500 waris pelajar Sekolah Kebangsaan Tunku Bendahara, Kodiang terpegun  dengan ucapan yang sampaikan oleh Datuk Dr Che Rozmey Che Din pada majlis mesyuarat Agung Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) pada 19 Mac lalu. Malah ada antara waris yang hadir menitis air mata apabila mendengar kesungguhan Dato Dr Rozmey membaca doa ketika akhir ucapannya.

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories