banner

PENGGUNA SERBU IBU PEJABAT dRG

Keyakinan terhadap label dR Rozmey dan kejayaan produk membantu menyelesaikan pelbagai permasalahan pengguna menyebabkan produk formulasi Datuk Dr Che Rozmey Che Din terus menjadi pilihan pengguna 1 Malaysia.

Ini terbukti apabila kaunter jualan di ibu pejabat dR ROzmey Group (dRG) tidak putus-putus menerima kunjungan pengguna yang ingin mendapatkan produk terbaik bagi membantu permasalahan kesihatan.

Kesempatan cuti persekolahan digunakan sepenuhnya oleh pengguna yang untuk datang terus ke ibu pejabat dRG untuk mendapatkan produk dRG yang asli.

Mengulas mengenai fenomena yang berlaku itu, Presiden dRG, Datuk Dr Che Rozmey berkata keyakinan pengguna adalah disebabkan oleh kejayaan produk dRG menghasil testimoni pengguna yang terbaik.

Beliau berkata pendedahan dalam akhbar Harian Metro mengenai kejayaan testimoni setiap hari turut memberi impak besar kepada keyakinan pengguna terhadap produk dRG.

“Syukur kepada Allah kerana dengan izin dan rahmatNya, produk ini mampu memberi ganjaran kesihatan terbaik kepada pengguna. Tiada yang lebih menggembirakan apabila mendengar berita kejayaan pengguna yang sembuh selepas menggunakan produk dRG.

“Terima kasih kepada semua yang terus memberi sokongan kepada bisnes dRG,” katanya ketika ditemui semalam.

2 commentsback to post

#1lalalaala20/01/2012, 11:43 am

tahniah ddr…!! semoga 2012 akan mencipta fenomena label ddr yang lebih luar biasa.

#2lalalaala21/01/2012, 3:36 pm

tsunami dRG….terbaik!!

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


TIGA IMAM SYRIA SERIKAN MAJIS IFTAR(0)

Kehadiran tiga orang iman dari negara bergolak Syria   telah menyerikan majlis iftar yang dianjurkan oleh Yayasan Dr Rozmey pada 20 Julai lalu. Syeikh Abu Muaz, Syeikh Khalid Abu Walid dan Syeikh Misri Adnan adalah antara 10 imam dari Syira yang telah dibawa oleh Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (Mapim) ke Malaysia  untuk menjadi imam solat

waris pelajar1

BERJAYA DENGAN 7 SUNNAH RASUL(0)

Lebih 500 waris pelajar Sekolah Kebangsaan Tunku Bendahara, Kodiang terpegun  dengan ucapan yang sampaikan oleh Datuk Dr Che Rozmey Che Din pada majlis mesyuarat Agung Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) pada 19 Mac lalu. Malah ada antara waris yang hadir menitis air mata apabila mendengar kesungguhan Dato Dr Rozmey membaca doa ketika akhir ucapannya.

DDR berucap di majlis Mesyuarat PIBG SMK Darulaman Height 1, Jitra

BERFIKIR DI LUAR KOTAK(0)

Presiden dR Rozmey Group (dRG), Datuk Dr Che Rozmey Che Din mengajak pelajar, ibu bapa dan guru-guru untuk berfikir di diluar kotak pemikiran dalam usaha untuk meraih kejayaan luar biasa. Beliau berkata jika kita ingin meraihkan kejayan luar biasa terutama kejayaan pelajar, kita mesti kembali kepada agama Islam secara total dengan mengamalkan perintah Allah. “Jika

DDR merasmikan Mesyuarat Agung PIBG Sekolah Kebangasaan Oran, Mata Ayer, Perlis.

IBU BAPA HARUS BERANI BUAT PERUBAHAN(0)

“Ibu bapa harus berani untuk buat perubahan kepada anak-anaK.  Jika ingin kejayaan yang luar biasa, kita harus mencari Allah dan menjadikan AL Quran dan hadis sebagai panduan dalam kehidupan kita ,” kata Datuk Dr Che Rozmey Che Din dalam majlis perasmian Mesyuarat Persatuan Ibu bapa Guru (PIBG) sekolah Kebangsaan Oran,  Mata Ayer, Perlis. Beliau berkata

dato-mapim

DDR KONGSI IDEA DI MAJLIS PEDULI UMMAH(0)

Sebagai Duta Peduli Ummah kepada   Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia ( MAPIM ), Pengerusi Yayasan Dr Rozmey, Datuk Dr Che Rozmey Che Din dijemput untuk berkongsi pengalamaan  dalam  Majlis Malam Peduli Mapim di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta  pada kelmarin. Dalam ucapannya, Datuk Dr Che Rozmey mengajak semua masyarakat khusus individu korporat untuk membantu masyarakat

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories