banner

SAKIT SENDI AKIBAT KEMALANGAN PULIH

Akibat kemalangan jalan raya pada dua tahun lalu, Sarina Bt Rawi mengalami kesan pada sendi dan urat saraf di kaki dan tangannya selepas enam bulan kejadian itu berlaku.

Dia yang berasal dari Johor Bharu itu berkata, kejadian itu berlaku ketika dia menunggang motosikal untuk pulang ke rumahnya dan secara tiba-tiba dia dilanggar oleh sebuah kereta dari arah belakang yang mengakibatkannya tidak sedarkan diri selama satu minggu.

“ Saya tidak sedar apa yang berlaku selepas kemalangan itu tetapi saya bersyukur kerana tidak mengalami sebarang kecederaan dan tidak patah di mana-mana bahagian anggota badan.

“ Selama enam bulan saya hanya berkurung di rumah sahaja kerana pergerakan saya terbatas walaupun saya boleh berdiri dan berjalan perlahan-lahan,” katanya.

Sarina berkata, dia hanya dibekalkan dengan ubat-ubatan yang diberikan oleh doktor sahaja selain membuat urutan badan seluruh badan namun masih tidak dapat mengurangkan sakit yang dialaminya malah kebas-kebas pada anggota badan semakin bertambah.

“ Saya sering mengikuti kisah testimoni yang menggunakan produk Doc-K keluaran dR Rozmey Group (dRG) melalui akhbar Harian Metro dan berminat untuk mencubanya bagi membantu masalahnya.

“ Saya terus mengubungi pengedar aktif dRG, Mohd Jeffri untuk bertanyakan lebih lanjut mengenai produk ini dan terus membuat pesanan belian melaluinya dengan harapan supaya masalah yang saya alami berkurangan kerana saya tidak tahan menanggung derita sekian lama.

Menurutnya, selepas mengamalkan Doc-K sebanyak dua kotak, dia mendapati terdapat perubahan berlaku apabila sakit yang dialaminya terutama sakit sendi dan urat pada kaki tidak sakit lagi malah kebas-kebas pada badannya juga sudah hilang.

“ Saya mengikuti saranan Jeffri dengan mengambil dua uncang sehari dan selepas menghabiskan dua kotak Doc-K, banyak perubahan yang dialami apabila semua simptom sakit telah kembali pulih.

“ Pergerakan saya juga semakin pantas, aktif dan boleh menaiki semula motosikal seperti dahulu,” katanya lagi.

Katanya, sehingga kini dia masih mengamalkan pengambilan produk Doc-K bagi memastikan kesan yang lebih baik pada kesihatannya.

sarina bte rawi, Doc-K

Comments

comments

0 commentsback to post

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(0)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam


DDR CERIAKAN SAMBUTAN AIDILFITRI 9 BERADIK YATIM PIATU(0)

Ibarat sudah jatuh ditimpa tangga, selepas ibu meninggal dunia 10 tahun lalu, kini giliran ayah pula dipanggil mengadap Ilahi. Menurut Suziana Mat Said, 22, ibunya Mazni Nordin meninggal dunia kira-kira 10 tahun lalu akibat penyakit kanser. Manakala bapanya, Mat Said Mat Tahir, 63, meninggal dunia pada 1 Ramadan lalu akibat serangan jantung. Begitulah nasib yang


TIGA IMAM SYRIA SERIKAN MAJIS IFTAR(0)

Kehadiran tiga orang iman dari negara bergolak Syria   telah menyerikan majlis iftar yang dianjurkan oleh Yayasan Dr Rozmey pada 20 Julai lalu. Syeikh Abu Muaz, Syeikh Khalid Abu Walid dan Syeikh Misri Adnan adalah antara 10 imam dari Syira yang telah dibawa oleh Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (Mapim) ke Malaysia  untuk menjadi imam solat

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories