banner

SAKIT SENDI AKIBAT KEMALANGAN PULIH

Akibat kemalangan jalan raya pada dua tahun lalu, Sarina Bt Rawi mengalami kesan pada sendi dan urat saraf di kaki dan tangannya selepas enam bulan kejadian itu berlaku.

Dia yang berasal dari Johor Bharu itu berkata, kejadian itu berlaku ketika dia menunggang motosikal untuk pulang ke rumahnya dan secara tiba-tiba dia dilanggar oleh sebuah kereta dari arah belakang yang mengakibatkannya tidak sedarkan diri selama satu minggu.

“ Saya tidak sedar apa yang berlaku selepas kemalangan itu tetapi saya bersyukur kerana tidak mengalami sebarang kecederaan dan tidak patah di mana-mana bahagian anggota badan.

“ Selama enam bulan saya hanya berkurung di rumah sahaja kerana pergerakan saya terbatas walaupun saya boleh berdiri dan berjalan perlahan-lahan,” katanya.

Sarina berkata, dia hanya dibekalkan dengan ubat-ubatan yang diberikan oleh doktor sahaja selain membuat urutan badan seluruh badan namun masih tidak dapat mengurangkan sakit yang dialaminya malah kebas-kebas pada anggota badan semakin bertambah.

“ Saya sering mengikuti kisah testimoni yang menggunakan produk Doc-K keluaran dR Rozmey Group (dRG) melalui akhbar Harian Metro dan berminat untuk mencubanya bagi membantu masalahnya.

“ Saya terus mengubungi pengedar aktif dRG, Mohd Jeffri untuk bertanyakan lebih lanjut mengenai produk ini dan terus membuat pesanan belian melaluinya dengan harapan supaya masalah yang saya alami berkurangan kerana saya tidak tahan menanggung derita sekian lama.

Menurutnya, selepas mengamalkan Doc-K sebanyak dua kotak, dia mendapati terdapat perubahan berlaku apabila sakit yang dialaminya terutama sakit sendi dan urat pada kaki tidak sakit lagi malah kebas-kebas pada badannya juga sudah hilang.

“ Saya mengikuti saranan Jeffri dengan mengambil dua uncang sehari dan selepas menghabiskan dua kotak Doc-K, banyak perubahan yang dialami apabila semua simptom sakit telah kembali pulih.

“ Pergerakan saya juga semakin pantas, aktif dan boleh menaiki semula motosikal seperti dahulu,” katanya lagi.

Katanya, sehingga kini dia masih mengamalkan pengambilan produk Doc-K bagi memastikan kesan yang lebih baik pada kesihatannya.

sarina bte rawi, Doc-K

Comments

comments

0 commentsback to post

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories