banner

dR PLACES BANTU GOLONGAN USAHAWAN

“Enjin carian dR Places yang diperkenalkan menerusi label dR Rozmey ini adalah bertujuan membantu golongan ahli perniagaan untuk memperluaskan empayar bisnes mereka,” ujar Datuk Dr Che Rozmey Che Din ketika ditemui hari ini.

Label dR Rozmey Group (dRG) yang terkenal pada hari ini adalah terhasil daripada pencetusan fenomena yang dilancarkan beliau demi mengembangkan empayar bisnes yang beliau cipta.

Menurut presiden dRG itu, impak besar menerusi fenomena dR Rozmey mendorong beliau untuk memperkenalkan sistem dR Places ini yang menyediakan ruangan bisnes untuk mereka yang ingin bergiat di dalam bisnes.

“Servis dR Places merupakan sistem yang mempunyai kelebihan dan keunikannya tersendiri berbanding sistem enjin carian yang lain,” katanya.

Beliau berkata lagi, sistem yang dilakukan secara online ini lebih menjimatkan masa, kos dan idea dalam usaha untuk memperkenalkan kepada khalayak mengenai produk yang telah dihasilkan.

“Bukan itu sahaja malahan enjin carian dR Places lebih sistematik dan berkesan kerana segalanya telah disediakan melalui proses pengurusan pengiklanan dR Places.

“Selain itu, pengiklanan dalam mempromosikan produk keluaran mereka lebih berkesan kerana label dR Rozmey yang kini menjadi kegilaan pengguna sudah meningkat naik popularitinya.

“Jadi, mudah, cepat dan berkesan dengan hanya perlu mendaftar sahaja anda yang ingin mencipta kejayaan melalui bisnes akan menjadi kenyataan dan sebarang maklumat lanjut anda perlulah melayari www.drplaces.com ,” ujarnya lagi.

dsc_0023

 

 

0 commentsback to post

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage

konvoi mapim

PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam

10455168_10152228306001517_5287867229914797979_n

DDR CERIAKAN SAMBUTAN AIDILFITRI 9 BERADIK YATIM PIATU(0)

Ibarat sudah jatuh ditimpa tangga, selepas ibu meninggal dunia 10 tahun lalu, kini giliran ayah pula dipanggil mengadap Ilahi. Menurut Suziana Mat Said, 22, ibunya Mazni Nordin meninggal dunia kira-kira 10 tahun lalu akibat penyakit kanser. Manakala bapanya, Mat Said Mat Tahir, 63, meninggal dunia pada 1 Ramadan lalu akibat serangan jantung. Begitulah nasib yang


TIGA IMAM SYRIA SERIKAN MAJIS IFTAR(0)

Kehadiran tiga orang iman dari negara bergolak Syria   telah menyerikan majlis iftar yang dianjurkan oleh Yayasan Dr Rozmey pada 20 Julai lalu. Syeikh Abu Muaz, Syeikh Khalid Abu Walid dan Syeikh Misri Adnan adalah antara 10 imam dari Syira yang telah dibawa oleh Majlis Perundingan Pertubuhan Islam Malaysia (Mapim) ke Malaysia  untuk menjadi imam solat

10257985_10152083930456517_7857488350924408266_n

dR ROZMEY HOTEL PROMOSI RAMADHAN(0)

Promosi Ramadhan serendah RM110 sahaja untuk sebilik di Rozmey Hotel berbanding harga biasa RM140 sebilik. Menurut pemiliknya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, promosi terbabit adalah sebagai penghargaan kepada pelanggan sempena bulan mulia sekaligus memberikan penjimatan kepada pengguna yang memilih dR Rozmey Hotel sebagai tempat penginapan. Beliau juga turut mengucapkan selamat berpuasa kepada semua

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories