banner

dR PLACES BANTU GOLONGAN USAHAWAN

“Enjin carian dR Places yang diperkenalkan menerusi label dR Rozmey ini adalah bertujuan membantu golongan ahli perniagaan untuk memperluaskan empayar bisnes mereka,” ujar Datuk Dr Che Rozmey Che Din ketika ditemui hari ini.

Label dR Rozmey Group (dRG) yang terkenal pada hari ini adalah terhasil daripada pencetusan fenomena yang dilancarkan beliau demi mengembangkan empayar bisnes yang beliau cipta.

Menurut presiden dRG itu, impak besar menerusi fenomena dR Rozmey mendorong beliau untuk memperkenalkan sistem dR Places ini yang menyediakan ruangan bisnes untuk mereka yang ingin bergiat di dalam bisnes.

“Servis dR Places merupakan sistem yang mempunyai kelebihan dan keunikannya tersendiri berbanding sistem enjin carian yang lain,” katanya.

Beliau berkata lagi, sistem yang dilakukan secara online ini lebih menjimatkan masa, kos dan idea dalam usaha untuk memperkenalkan kepada khalayak mengenai produk yang telah dihasilkan.

“Bukan itu sahaja malahan enjin carian dR Places lebih sistematik dan berkesan kerana segalanya telah disediakan melalui proses pengurusan pengiklanan dR Places.

“Selain itu, pengiklanan dalam mempromosikan produk keluaran mereka lebih berkesan kerana label dR Rozmey yang kini menjadi kegilaan pengguna sudah meningkat naik popularitinya.

“Jadi, mudah, cepat dan berkesan dengan hanya perlu mendaftar sahaja anda yang ingin mencipta kejayaan melalui bisnes akan menjadi kenyataan dan sebarang maklumat lanjut anda perlulah melayari www.drplaces.com ,” ujarnya lagi.

dsc_0023

 

 

Comments

comments

0 commentsback to post

Add your comment

Nickname:
E-mail:
Website:
Comment:

Other articlesgo to homepage


Diet Cara Biasa v.s Diet Dengan Jus Mate 5(0)

Kali ini doc ingin mendedahkan. Mengapa diet dengan Jus Mate 5 membantu anda untuk kurus dengan lebih cepat berbanding diet cara biasa. Jus Mate 5, adalah sebagai supplement, yang membantu anda untuk kurus dalam masa yang cepat disamping anda menjaga diet dan mengamalkan senaman ringan. Mari lihat infografik di bawah ini untuk lebih maklumat:- Comments


7 Amalan Sunnah yang Doc lakukan Sehingga Mencapai Jualan Ratusan Juta Ringgit.(0)

Seperti yang dijanjikan dalam artikel yang lepas, doc akan kongsikan kepada anda secara ringkas, amalan-amalan sunnah yang doc lakukan bermula dari 2004 sehingga sekarang. Namun doc perlu tegaskan di sini, niat untuk membuat sesuatu amalan itu akan terbatal jika kita lakukan semata untuk mengharapkan balasan. Bagi doc, keikhlasan amalan akan mudah kita dapat jika amalan


RM200,000,000 dalam 5 tahun. Rahsia Dr Rozmey kepada mereka yang berniaga.(1)

Menjadi jutawan adalah impian setiap orang. Khususnya yang bergelar usahawan. Bagi doc, orang yang bergelar usahawan ini adalah orang yang ingin berusaha sehingga menjadi jutawan. Menjadi jutawan boleh tercapai dengan platform perniagaan. Jarang orang yang bekerja mampu memegang status jutawan. Bukan tidak ada. Tetapi jarang. Seperti doc dulu yang berkhidmat sebagai pakar perunding perbidanan dan


PROGRAM KONVOI RIDE 1 MILION FOR GAZA(0)

MAPIM dengan kerjasama Kelab Moto Berkuasa Tinggi Northern Wingers melawat HQ dR ROZMEY GROUP dalam jelajah Konvoi Ride 1Million For Gaza. Program ini untuk mengumpul dana bagi menyalurkan bantuan kepada rakyat GAZA serta membina semula keperluan mereka disana. Sebanyak 30 buah moto yang melibatkan 45 orang peserta yang menyertai program ini. Dalam lawatan berkenaan, dRG


YAYASAN dR ROZMEY SUMBANG RM200,000(0)

Yayasan dR Rozmey membuktikan keprihatinan apabila menyumbang dana berjumlah RM200,000 untuk disalurkan kepada penduduk Palestin di Semenanjung Gaza yang ditimpa kesengsaraan akibat kekejaman rejim Zionis sejak lebih sebulan lalu. Pengerusinya, Datuk Dr Che Rozmey Che Din berkata, pihaknya sudah menyerahkan bantuan awal RM50,000 sebelum ini dan baki RM150,000 dijangka diserahkan kepada Majlis Perundingan Pertubuhan Islam

read more
banner

Contacts and information

Social networks

Most popular categories